SEURAT

Suomalainen liikunta ja urheilu pohjautuu urheiluseuroihin joiden elinvoimaisuutta ja menestystä Keski-Pohjanmaan Liikunta ry haluaa olla tukemassa.

Kepli toimii urheiluseurojen edunvalvojana, auttajana ja kannustajana. Kepli tarjoaa seuratoimijoille konsultointia, seurakoulutuksia, erilaisia tilauskoulutuksia, seuratapaamisia, seminaareja ja apua taloushallinnon hoitamisessa. Arjen kehittämiseen tarjolla olevat työkalut on suunnattu seurassa toimiville henkilöille, johdolle, valmentajille, urheilijoille, lasten vanhemmille ja hallinnolle. Seurakehittämisen tueksi on tarjolla paljon erilaisia valmiita välineitä!

Seuran arvokeskustelut, strategian tekeminen ja organisaation uudelleenrakentaminen ovat selkeitä kokonaisuuksia, joita seurakoordinaattori voi olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa. Kepli tekee yhteistyötä paikallisten toimijoiden lisäksi mm. liikunnan aluejärjestöjen, lajiliittojen ja Olympiakomitean kanssa.

Otathan rohkeasti yhteyttä seura-asioissa Eeva-Maria Fränti 0440916074 tai eeva-maria.franti@kepli.fi

Keplin tavoitteet:

Seurojen elinvoimaisuus: Lisää harrastajia seuroihin, menestyminen kilpaurheiluissa,seurojen imago ja arvostus kunnossa

Toimintaidea: Laadukkaiden koulutusten järjestäminen, seurojen kehittämisprosessit sekä seurojen ja seurotoimijoiden huomiointi. Jäsenpalveluiden ja jäsenetujen tarjoaminen.

Palvelut: Seuratoiminnan kehittäminen ja koordinointi, valmentaja- ja ohjaajakoulutukset, seuratuen hankekonsultointi, seurajohdon koulutus ja neuvonta.

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat