Liikkuva koulu

Liikkuva koulu hallituksen kärkihankkeena

Liikkuva koulu -ohjelma on yksi hallitusohjelman osaamisen ja koulutuksen kärkihankkeista. Hallitusohjelman tavoitteena on, että jokainen peruskouluikäinen liikkuu tunnin päivässä. Tutustu lisää https://liikkuvakoulu.fi/. Liikkuva koulu -hankkeen tuki päättyy lukuvuoteen 2018-2019, mutta Liikkuva koulu jatkuu ja kehittyy!

Liikkuva koulu -ohjelman tavoitteena on lisätä kouluviihtyvyyttä, auttaa oppimaan ja tuoda työrauhaa luokkiin. Liikkuvissa kouluissa tehdään yhdessä, otetaan oppilaat mukaan suunnitteluun ja ajatellaan asioita uudella tavalla. Olethan jo kuullut, että liikkuminen koulupäivän aikana parantaa oppimista ja on yhteydessä hyvään koulumenestykseen. Liikkumisella ja aktiivisuudella on yhteys myös työrauhan parantumiseen. Nyt on siis monta hyvää syytä liikkua ja liittyä mukaan - Liikkuvaksi kouluksi!

Rekisteröidy Liikkuvaksi kouluksi ja täytä nykytilan arvointi. Huom! Nykytilan arviointi kuuluu hankkeen seurantaan ja edellytetään tehtäväksi vähintään kerran lukuvuodessa.

Liikunnan aluejärjestöt toimivat Liikkuvien koulujen tukena verkostotyössä, tiedottamisessa ja koulutuksissa. Voit lukea lisää tarjoamistamme maksuttomista tukipalveluista ja tilauskoulutuksistamme täältä. Ota yhteyttä: emilia.hirvi (at) kepli.fi / 0440 916 076.

Olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriöstä avustusta Liikkuva Koulu ja Liikkuva Opiskelu -toiminnan tukemiseen.

Suomen ja alueemme Liikkuvat koulut löydät: https://liikkuvakoulu.fi/kouluhakemisto


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat