Jukuleiri

Jukuleiri on Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n järjestämä matalan kynnyksen liikunnallinen teltaleiri. Leirin tarkoituksena on tuottaa liikunnan iloa, ohjata terveellisiin elämäntapoihin ja tutustuttaa monipuolisesti erilaisiin liikuntamuotoihin ja lajeihin. Toivomme, että leiriläisille syttyisi liikuntakipinä, joka osaltaan innostaisi lapsia ja nuoria kohti liikunnallista elämäntapaa ja mahdollisesti mukaan seuratoimintaan. Yhteistyössä leiriä järjestämässä ovat alueen urheiluseurat ja muut yhteistyökumppanit.

Leirivaihtoehdot:

HIPPO-leirillä liikutaan monipuolisesti oman turvallisen ryhmän kanssa. Pääset tutustumaan ja kokeilemaan monia eri lajeja!

LAJI-leirillä valitset mieleisesi lajin, aiempaa harrastuskokemusta ei vaadita! Valitun lajin parissa treenataan päivittäin.

Leirillä on lajikokeilujen ja lajiharjoitusten lisäksi myös paljon muuta ohjelmaa! Leirillä vieraillaan muun muassa JukuParkin hurjissa vesiliukumäissä sekä SaniFani-kylpylän poreissa, tutustutaan leirin urheilijavieraisiin ja tanssitaan leiridiscossa! Leiridiscon aikana leiriläisiä on viihdyttämässä myös taikuri ihmeellisine temppuineen.

Leirin avajaisissa ja päättäjäisissä koko leiriväki on koolla ja niissä koetaan suuren leirin tunnelmaa. Päättäjäisissä palkitaan leiriläisiä, silloin jännitetään muun muassa kuka on tämän vuoden leiripoika ja leirityttö. Telttamajoitus tuo leirille oman lisämausteensa.

Jukuleirin omat nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.jukuleiri.fi/

Ajankohtaisimmat leirikuulumiset päivittyvät leirin facebook-sivuille facebook.com/jukuleiri

Leiri-ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://kepli.ingo.fi/
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat