URHEILUAKATEMIA

Urheiluakatemian nettisivut löytyvät osoitteesta www.kpurheiluakatemia.fi

Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia on siirtynyt Keplin hallinnoitavaksi 1.8.2017 alkaen kaksivuotisella yhteistyösopimuksella Kokkolan kaupungin kanssa. Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia saa toimintaansa toiminta-avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Päärahoituksesta vastaa tällä hetkellä kuitenkin Kokkolan kaupunki. Akatemian toimintaan on osallistunut vuosittain 160 - 200 nuorta urheilijaa. Ohjattua valmennusta on ollut tarjolla jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssa, koripallossa, uinnissa. yleisurheilussa/suunnistuksessa sekä uutena lajina syksystä 2019 alkaen tanssista.

Akatemian toiminta konkretisoituu eri lajien aamuharjoitteluna maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Ohjattua valmennustoimintaa on viikkotasolla 6 tuntia. Urheiluakatemiaan valitut saavat syksyn aikana kuvallisen akatemiakortin, johon kuuluu erilaisia etuja ja alennuksia. Ainakin osa kokkolalaisista palloiluseuroista tarjoaa kotipeleihin edun. Akatemian urheilijat pääsevät korttia näyttämällä maksutta tai hyvin edullisesti.Kortilla saa myös alennuksen Intersportin Kokkolan myymälästä.

Työplus tarjoaa uutena yhteistyökumppanina akatemiaurheilijoille terveydenhoito- ja lääkäripalveluja. Liikuntalääketieteen erikoislääkärinä Työplussassa on aloittanut elokuussa Heikki Jokinen.
OMTKokkola tarjoaa asiantuntevaa fysioterapiaa ja lihastasapainokartoituksia nuorille aiempien vuosien tapaan Jukka Ritolan johdolla.

Lisätietoja: Timo Virolainen, urheiluakatemian koordinaattori, Keski-Pohjanmaan Liikunta , timo.virolainen(a)kepli.fi, 044 - 7809 152


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat