Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelma

Valtakunnallisen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman tavoitteena on, että jokaisella lapsella on päivittäin mahdollisuus liikkumiseen ja liikunnan iloon. Ohjelmaa toteutetaan oman yksikön lähtökohdista pienin askelin.

Ohjelmaan voivat ilmoittautua

 • yksikkö (päiväkoti, perhepäivähoito, avoin varhaiskasvatus)
 • kunta (varhaiskasvatuksen johto/hallinto).
 • Yksiköiden ilmoittautumisesta vastaa aina yksikön johtaja. Kuntatasolla päätöksen tekee varhaiskasvatuksen johto.

  Ohjelmaan liittyminen on maksutonta. Kaikki ohjelman materiaalit ovat saatavilla veloituksetta sähköisesti ohjelman verkkosivuilla ja ohjelma-alustalla, jonne yksiköt saavat tunnukset ilmoittautuessaan mukaan ohjelmaan. Ohjelman materiaalit ovat myös tilattavissa painettuina omakustannehintaan sähköisellä tilauslomakkeella.

  Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa on toteutettu vuodesta 2015. Ohjelma siirtyi vuonna 2017 Olympiakomiteasta Liikkuva koulu -ohjelman yhteyteen ja nimi muuttui Ilo kasvaa liikkuen -ohelmasta Liikkuvaksi varhaiskasvatukseksi 2020. Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman strategisesta johtamisesta vastaavat opetus- ja kulttuuriministeriö ja opetushallitus. Ohjelmaa hallinnoi LIKES-tutkimuskeskus. Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaa toteutetaan ja kehitetään laajassa poikkihallinnollisessa yhteistyössä.

  Lisätietoa Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmasta www.liikkuvavarhaiskasvatus.fi


     
  Keski-Pohjanmaan Liikunta
  «  Huhtikuu   »
  Ma Ti Ke To Pe La Su
   
   
   Koulutus
   
   Kokous
   
   Tapahtuma
   
   Seminaari
  Kategoriat