Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa

Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa -hanke

Hanketta toteuttavat kymmenen liikunnan aluejärjestöä yhteistyössä ja sitä hallinnoi Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry. Hankkeessa ovat mukana: Etelä-Savon Liikunta, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, Hämeen Liikunta ja Urheilu, Kainuun Liikunta, Keski-Pohjanmaan Liikunta, Keski-Suomen Liikunta, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu, Pohjois-Savon Liikunta sekä Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu.

Hankkeen keskeiset tavoitteet 2019

  1. Valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelmatyön paikallinen edistäminen sekä varhaiskasvatuksessa olevien alle kouluikäisten lasten päivittäisen liikunnan edistäminen.
  2. Alueellisen ja paikallisen varhaiskasvatuksen verkostotyön edistäminen ja kehittäminen.
  3. Varhaiskasvatuksen henkilöstön toiminnallisten menetelmien ja liikuntaosaamisen vahvistaminen.
  4. Uusien tukityökalujen ja sisältöjen kehittäminen varhaiskasvatuksen henkilöstön työn tueksi arjen aktiivisuuden edistämiseksi sekä oppimisvalmiuksien tukemiseksi.
  5. Maakunnallinen viestintä alle kouluikäisten liikkumisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Liikkuva lapsi varhaiskasvatuksessa -hanketta toteutetaan yhteistyössä valtakunnallisen Ilo kasvaa liikkuen -ohjelman kanssa.
Hankkeeseen olemme saaneet avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Varhaiskasvatusyksiköt

Tarjoamme maksutonta koulutusta ja sparrausta Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelman toteuttamiseen. Katso koko koulutustarjontamme täältä.

Kunnat

Tuemme kuntia varhaiskasvatuksen fyysisen aktiivisuuden edistämisessä ja toiminnan kehittämisessa. Autamme kunta- ja yksikkökohtaisten liikuntatiimien syntymistä ja tuemme varhaiskasvatuksen liikuntatiimien työskentelyä. Tuemme liikunnallisen elämäntavan paikallisten kehittämishankkeiden avustushaussa ja hankkeen sisällöllisessä sparrauksessa.   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat