Hankepäiväkirja 2019


29.1.
Lumilajit liikuttavat -seurakoulutus järjestettiin Kokkolassa Köykärin hiihtokeskuksessa. Yhteistyökumppanina Suomen Hiihtoliitto ja Lumilajit liikuttavat-hanke. Kouluttajana toimi Sandra Jutila.

7.3.
Kokkolan Sportti-illan teemana oli Terveyden edistäminen urheiluseurassa. Hanke oli mukana järjestämässä tilaisuutta.
Tilaisuuteen osallistui 30 osallistujaa.

16.5.
Pelaajapolku salibandyssa -valmennuskoulutustilaisuus järjestettiin Kokkolassa Kampus-hallilla yhteistyössä Salibandyliiton kanssa. Kouluttajana toimi Jarno Ihme Seinäjoelta.

31.8.
Videoiden käyttö valmennuksessa -tapahtuma Kalajoen Piruetti-viikonlopun yhteydessä jouduttiin perumaan vähäisen kiinnostuksen vuoksi.

5.9.
Seurakäynti Nivalaan FC Ysikaks seuran johtokunnan kokoukseen. Hankesuunnitelman sparrausta seuratukihakemusta varten.

27.10.
Seuramentor ohjaajien tukena hanke ja Liikkuva ja hyvinvoiva maaseutu-hanke olivat yhteistyössä järjestämässä Kaustisen Pohjan-Veikkojen seuraseminaaria Perhon Koirasalmessa. Tapahtumaan osallistui 10 henkilöä Kaustisen Pohjan-Veikoista. Perhon Kiri oli mukana avustamassa tapahtuman järjestelyjä.

8.11.
Hanke oli mukana järjestämässä Jouko "Jokkeri"Elevaaran yleisöluentoa, joka keräsi yli 50 kuulijaa eri puolilta maakuntaa ja eri lajeista.
Tapahtuma järjestettiin yhdessä hankeseura Kokkolan Suunnistajien kanssa.

22.11.
Kokkolassa toteutettu Sportti-ilta kokosi Sokos Hotel Kaarleen reilu parikymmentä osallistujaa.
Sportti-illan vierailevana alustajana toimi jääkiekkovalmentaja ja kulttuuripersoona Alpo Suhonen.

30.11.2019
Hanke on virallisesti päättynyt reilun neljän vuoden aktiivisen toiminnan jälkeen. Edessä on hankkeen päättämiseen liittyvät toimenpiteet: loppuraportin laatiminen ja sen käsittely eri elimissä, jonka jälkeen loppummaksatuksen laatiminen. Tavoitteena tammikuun 2020 loppuun mennessä.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat