Ohjaajahaku Kalajoen syysleiri

Lähde mukaan ohjaajaksi Syysleirille Kalajoelle 20-22.10!

Haluatko kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta? Hae mukaan Syysleirin mahtavaan ohjaajaporukkaan! Leirin aikana kehität ohjaamiskokemusta, koet liikunnan iloa ja riemua sekä tutustut muihin leiriohjaajiin. Syysleiri sopii myös osaksi kasvatus- ja liikunta-alan opintoja.

Syysleiri järjestetään päiväleirinä ti-to 20-22.10. Leiripäivä alkaa aamulla ja päivä päättyy klo 16.30 mennessä. Leirin keskuksena toimii Merisärkät Hiekkasärkillä.

Leirin järjestää liikunnan aluejärjestö Keski-Pohjanmaan Liikunta ry eli Kepli yhdessä Kalajoen kaupungin Meriluonto liikuntaa lähteenä- hankkeen kanssa. Keplin tehtävänä on edistää alueella liikunnan harrastamista monipuolisin keinoin ja leiritoiminnan järjestäminen on yksi tärkeä tekijä tässä kokonaisuudessa.

TEHTÄVÄT:

Leirin aikana ohjaajat toimivat etukäteen sovituissa tehtävissä kuten; toiminta lajipisteellä, ryhmänohjaaja, ensiapu, info jne. Edellytyksenä leiriohjaajalle on, että tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, olet positiivinen ja reipas sekä oma-aloitteinen, aiempi ohjauskokemus ei ole välttämätöntä.

Leirillä liikutaan lasten ehdoilla rennoin mielin ja hymy huulilla. Kilpaileminen ei ole leirillä ykkösasia, vaan tärkeintä on, että jokainen lapsi saa positiivisia kokemuksia liikunnan parista. Tavoitteena on opettaa lapsia nauttimaan liikunnallisesta elämäntavasta. Jos olet aktiivinen ja positiivinen, lasten kanssa toimimisesta nauttiva, täyden työpanoksesi leirille antava yli 16-vuotias nuori tai aikuinen, saatat olla juuri Syysleirille sopiva henkilö!

Leiriohjaajan etuihin kuuluvat ruokailut (lounas ja välipala), leiripäiväraha sekä tarvittaessa matkakorvaus. Leiriohjaajat saavat työtodistuksen leirin päätyttyä. Ohjaajat saavat perehdytyksen leiritoimintaan ennen syysleiriä.

Käy tekemässä ohjaajahaku: TÄÄLLÄ!

Syysleirin järjestelyissä seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita koskien koronavirustilannetta.

Lisätietoja: Eeva-Maria Fränti 0440916074/eeva-maria.franti@kepli.fi   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat