Liikkuva koulu

Liikkuva koulu


Liikkuva koulu -ohjelman tavoitteena on, että jokainen koululainen liikkuu vähintään tunnin pävässä. Tämän lisäksi Liikkuvien koulujen tarkoituksena lisätä kouluviihtyvyyttä, auttaa oppimaan ja tuoda työrauhaa luokkiin. Liikkuvissa kouluissa tehdään yhdessä, otetaan oppilaat mukaan suunnitteluun ja ajatellaan asioita uudella tavalla. Olethan jo kuullut, että liikkuminen koulupäivän aikana parantaa oppimista ja on yhteydessä hyvään koulumenestykseen. Liikkumisella ja aktiivisuudella on yhteys myös työrauhan parantumiseen. Nyt on siis monta hyvää syytä liikkua ja liittyä mukaan - Liikkuvaksi kouluksi!

Tutustu lisää https://liikkuvakoulu.fi/.

Liikkuva koulu -hankkeen rahoitus päättyy lukuvuoteen 2018-2019, mutta Liikkuva koulu jatkuu ja kehittyy!

Rekisteröidy Liikkuvaksi kouluksi ja täytä nykytilan arvointi. Nykytilan arvointia voidaan hyödyntää koulupäivän kehittämiskohteiden tarkentamisessa tai kunnan hyvinvointikertomuksen tukena / liitteenä.

Liikunnan aluejärjestöt toimivat Liikkuvien koulujen tukena verkostotyössä, tiedottamisessa ja koulutuksissa. Voit lukea lisää tarjoamistamme maksuttomista tukipalveluista ja tilauskoulutuksistamme täältä. Ota yhteyttä: emilia.hirvi (at) kepli.fi / 0440 916 076.

Suomen ja alueemme Liikkuvat koulut löydät: https://liikkuvakoulu.fi/kouluhakemistoOlemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriöstä avustusta Liikkuva Koulu ja Liikkuva Opiskelu -toiminnan tukemiseen.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat