Rive-hankkeen koulutukset

Kevään 2021 aikana Rive- hanke kouluttaa:

Sportti yhdistää-webinaari torstaina 6.5 klo 9.30-12.00

Puhujina mm. Opetus- ja Kulttuuriministeriön kulttuurineuvos Päivi Aalto-Nevalainen, Maurizio Pratesi sekä Arman Alizad.

Yksin ja Yhdessä- seminaari 13.4.2021 klo 9-12

Kohti inklusiivista liikuntaa monikulttuurisessa Suomessa.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin viimeistään 31.3.2021.

https://tapahtumat.eslu.fi/tapahtumat/connext_semi...

Tilaisuus on suunnattu urheiluseuroille, liikuntaa maahanmuuttaneille järjestäville kunnille ja järjestöille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tilaisuuden järjestävät CONNEXT for inclusion -hanke (ESR, 2018 - 2021) sekä Ryhmäytyminen itsensä tunteminen, vuorovaikutus ja elämäntaidot (RIVE) -hanke (OKM, 2020 - 2023).

Kulttuurien johtaminen ja kohtaaminen liikunta-alalla
Tervetuloa HNMKY:n ja Rive-hankkeen järjestämään koulutukseen!

Kepli on mukana Rive-hankkeessa jonka tavoitteena on lisätä maahanmuuttajien kotoutumista liikunnan avulla.

Ryhmän ohjaajan ja johtajan kulttuuriosaamisella on suuri merkitys ryhmän toimivuuden kannalta. Tässä koulutuksessa saat työkaluja kulttuurien kohtaamiseen toiminnassanne, eri taustojen vaikutuksesta käyttäytymiseen ja viestintään sekä johtamistyökaluja ja harjoitteita arkityön tueksi.
20 osallistujalle tarjotaan myös mahdollisuutta henkilökohtaisen, kansainvälisesti validoidun kulttuurienvälisen osaamisen testin ja henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman tekemiseen! (arvo norm. 250€)

Koulutuksessa on 4 eri osa-aluetta. Ensimmäinen koulutus on 16.2., klo 13.30 – 15.30. Kouluttajina toimivat Pete Nieminen ja Sonia Quiat.

Toinen koulutusosio on 2.3 klo 13.30-15.30 ja aiheena Vähennä väärinkäsityksiä, viestintä kulttuurisesti moninaisissa ryhmissä.

Kolmas koulutusosio on 22.3 Ryhmä toimivaksi

Koulutus on suunnattu kaikille Rive -hankkeen verkostossa oleville toimijoille, maahanmuuttajatoimintaa järjestäville organisaatioille ja ohjaustyötä tekeville henkilöille sekä asiasta kiinnostuneille.

Ilmoittautumiseen lisätiedot: Eeva-Maria Fränti eeva-maria.franti@kepli.fi

Tervetuloa!
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat