Ajankohtaista

Urheiluseura Nuorten kesätyöllistäjänä-koulutus 1.6 tiistaina klo 17.30-18.30 teamsillä

Koulutuksessa käydään läpi asioita jotka liittyvät työsuhteeseen, työnantajana toimimiseen ja saatte myös käytännön vinkkejä sekä kysyä jos jokin asia mietityttää.

Koulutus on suunnattu seuran hallituksen jäsenille, esimiestehtävissä toimiville henkilöille ja erityisesti seuroille, jotka ovat saaneet Keski-Pohjanmaan Liikunnan kautta nuorten kesätyöpalkkauksen tukea.

Ilmoittautumiset: ingo.fi 27.5 mennessä.

Koulutus on avoin kaikille ja ilmainen.

Tervetuloa

Tervetuloa mukaan Sportti Yhdistää- webinaariin!

Urheiluseuroille tulossa koulutusta huhtikuussa:

Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n välillä on sovittu Urheiluseuroja koskevasta liityntäpöytäkirjasta Urheilujärjestöjen työehtosopimukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että PALTA ry:n jäsenenä olevat urheiluseurat voivat halutessaan erikseen siihen liittymällä alkaa noudattamaan ko. liityntäpöytäkirjaa.

Olympiakomitea järjestää yhdessä Paltan kanssa kaksi työehtosopimuskoulutusta urheiluseuroille. Kouluttajana toimii Paltan Terhi Salonpää. Molemmat koulutukset ovat sisällöltään samanlaisia.

Toiveena on, että seurat, jotka hyödyntävät jo urheilun työehtosopimusta osallistuisivat ensisijassa koulutukseen 31.3 klo 9-11 Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Myöhäisempi aika on ensisijassa niille seuroille, jotka vasta pohtivat työehtosopimuksen hyödyntämistä tai ovat siitä muuten vain kiinnostuneet. Tämä koulutus on 8.4 klo 14-16 Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Tervetuloa!

Tervetuloa Häirintävapaa Urheilu-webinaariin keskiviikkona 17.3.2021 klo 17.30-19.30.

Ilmoittautuminen koulutukseen ingo.fi ma 15.3.2021 mennessä. Lisätiedot koulutuksesta: Eeva-Maria Fränti Seura-asiantuntija 0440916074


Liikunnan alueen harrastamisen verkostotapaaminen 22.3 klo 14.30-15.30. Tervetuloa kuulemaan miten Kalajoella ja Kruunupyyssä on lähtenyt Suomen Mallin pilottivaiheen toiminta käyntiin. Ilmoittautumiset: ingo.fi 21.3 mennessä. Tervetuloa!


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat