Kepli ja Keskipohjanmaa-lehti jatkavat yhteistyötä
7.3.2018 16:04 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Maakunnallinen lehtitalo ja Kepli jatkavat sopimuksellista yhteistyötään. Sopimus kattaa vuodet 2018 ja 2019. Sopimus sisältää Keskipohjanmaan eri mediakanavissa tapahtumamarkkinointia, tiedottamista kestotilaajaetuja sekä muuta Keplin päätapahtumiin liittyvää yhteistyötä. Yhteistyötapahtumia ovat mm. Urheilugaala, Kokkola City Run ja Jukuleiri.

- Keplin strategia 2020:n slogan kuuluu ”Liikuntaa yhdessä läpi elämän”. Strategian painopisteitä ovat mm. Elinvoimainen seuratoiminta, Liikkuva lapsuus, Lisää liikettä nuorille ja aikuisille, nuoren urheilijan urapolkuun liittyvät toimenpiteet, vetovoimaiset liikuntatapahtumat sekä kuntien välisen yhteistyön edistäminen liikunnan ja urheilun saralla

Keplin tavoitteena on innostaa strategian mukaisesti eri-ikäisiä keskipohjalaisia liikkumaan, urheilemaan ja huolehtimaan omasta kunnostaan
ja hyvinvoinnistaan.

- Hyödynnämme aktivoinnissa tapahtumiamme, kampanjoita ja hankkeita kuten esim. Urheilugaala, Jukuleiri, Kokkola City Run, Liikkuva Koulu, Seuramentor-hanke, KKI-ohjelmaa sekä Liikkuva ja hyvinvoiva maaseutu-hanketta. Viestintä ja tiedotus liittyy olennaisesti kaikkeen tekemiseemme, kertoo aluejohtaja Petri Harsunen.

- Kepli on yleishyödyllinen – voittoa tavoittelematon keskipohjalaisen liikunnan ja urheilun maakunnallinen kehittäjäorganisaatio.

Lisätietoja: Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat