Keplin syyskokous: Toiminta laajenee useiden hankkeiden avulla
11.12.2018 21:30 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Bjarne Kallis johti Keplin syyskokousta

Keplin toiminta kasvaa ja laajenee ensi vuonna useiden kehittämishankkeiden ansiosta

Keplin syyskokous oli yksimielinen päätöksissään sääntömääräisessä syyskokouksessaan Kokkolassa. Kokouksen alkuun kuultiin Kokkolan kaupungin tervehdys kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Bjarne Kallikselta, joka toimi myös syyskokouksen puheenjohtajana.

Syyskokous hyväksyi Keplin toiminta- ja taloussuunnitelman toimintavuodelle 2019. Kepliin kuuluu tänä päivänä 131 jäsentä. Työntekijöitä on tällä hetkellä 8 päätoimista. Toiminnan strategisina tavoitteina ovat 1) Elinvoimainen seuratoiminta, 2) Liikkuva lapsuus, 3) Vetovoimaiset tapahtumat 4) Kuntayhteistyö liikunnan saralla 5) Lisää liikettä nuorille ja aikuisille 6) Menestyvä urheilu ja nuorten urheilijoiden urakehitys.
Taloussuunnitelma päätyy tässä vaiheessa ennätysmäiseen hieman vajaaseen 800 000 euroon.
- Tavoitteenamme on Keplin toiminnan vahvistaminen niin valtakunnallisten kuin paikallisten kehittämishankkeiden avulla. Urheiluakatemian toiminnan vakiinnuttaminen ja toiminnan vienti maakunnan yläkouluihin on yksi painopisteitämme ja tukee erinomaisesti vuonna 2014 tehtyjä strategisia valintoja. Liikkuva koulu-ohjelman siirtyessä perusasteella kuntatasolla vakiinnuttamisvaiheeseen siirtyy painopisteemme varhaiskasvatukseen ja toisaalta keskiasteella opiskelevien nuorten opiskelun aktivointiin. Koulujen innostuksen ansiosta palvelujen ja koulutusten kysyntä kunnista on jatkunut vilkkaana koko vuoden. Vasta loppukesästä kunnolla vauhtiin päässyt Liikkuva ja hyvinvoiva maaseutu-hanke Pirityisten alueella on saanut innostuneen ja erilaisia kokeiluja pursuavan vastaanoton, avaa aluejohtaja Petri Harsunen vuoden 2019 toiminnan painotuksia.
Syyskokous haastoi Keplin hallituksen aktivoimaan seuraväkeä entistä innokkaammin osallistumaan myös Keplin järjestölliseen päätöksentekoon mm. vuosikokouksiin.

Hallitukseen kolme uutta jäsentä
Syyskokous valitsi yksimielisesti yhden kauden hallituksessa ja yhden kauden varapuheenjohtajana vaikuttaneen veteliläisen Eija Kellokoski-Karin jatkamaan tehtävässään kaudelle 2019-2021. Valituksi tulivat ehdollepanotoimikunnan esityksen mukaisesti uusina jäseninä Reijo Alakoski Reisjärveltä, Marko Kanala Halsualta ja Markus Åbb Pietarsaaresta.
Syyskokous vahvisti lisäksi ampumahiihdon ja painonnoston seurojen esittämät lajijaostojen kokoonpanot. Tilintarkastajana jatkaa Kirsti Kattilakoski Kokkolasta.

Kauppinen Keplin kunniajäseneksi
Vuodesta 1978 keskipohjalaisessa urheilujärjestöissä eri tehtävissä vaikuttanut ja Keplin hallituksen jättävä halsualainen pitkänlinjan urheilumies Kari Kauppinen kutsuttiin Keplin kunniajäseneksi vuosikokouksen päätöksellä. Keplin kunniajäseneksi voidaan kutsua henkilö, joka on erityisen ansiokkaasti edistänyt aluejärjestön toiminnan tarkoituksen toteuttamista.

Urheilugaalan sähköinen äänestys käyntiin

Kokouksen päätteeksi esiteltiin urheilugaalan viiden eri palkintokategorian ehdokkaat ja käynnistettiin samalla sähköinen äänestys, joka on auki 18.12. saakka. Linkki ohjeisiin ja äänestykseen: https://keput.sporttisaitti.com/urheilugaala-suuren-raadin-aanes/urheilugaala-aanestys/

Syyskokouksen kokousmateriaalit löytyvät täältä.

Lisätietoja: Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat