Urheilugaalan Päättäjäseminaarin teemana liikuntarakentaminen
8.1.2019 14:31 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Jääkiekko- ja urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola puhuu Kokkolassa 26.1.2019

Urheilugaalan yhteydessä järjestetään ensi kertaa erityisesti kuntapäättäjille, yritysjohdolle, seurajohdolle ja muille liikuntarakentamisesta kiinnostuneille Päättäjäseminaari otsikolla "Liikuntarakentaminen - urheilua vai elämystuotantoa" .
Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan yhteyteen on rakentumassa korkeatasoinen liikuntarakentamiseen ja sen rahoitukseen keskittyvä iltapäiväseminaari.
Seminaarin on saatu puhujiksi valtakunnan kiinnostavimpia asiantuntijoita ja vaikuttajia. Suomalaisen urheilun ja jääkiekon pitkäaikainen vaikuttaja
Kalervo Kummola taustoittaa kuulijoille Tampereen kansiareenan vaiheita. Veikkauksen edunvalvontapäällikkö Hannu Kareinen kysyy alustuksessaan "Voittaako suomalianen myös tulevaisuudessa?"
Liikuntarakentamisen rahoituksen edelläkävijänä voidaan pitää seinäjokelaista yritysjohtaja Raimo Sarajärveä, joka toteutti merkittävän stadionhankkeen Seinäjoella muutama vuosi sitten. Raimo Sarajärvi visio alustuksessaan vaihtoeehtoisia rahoitusvaihtoehtoja liikuntarakentamsieen, joka on nojannut perinteisesti vahvaan julkiseen rahoitukseen.
Kaupunkisuuunnittelupäällikkö Jouni Laitinen kommentoi seminaarin päätteeksi aiheella: "Urheilupuiston yleissuuunnitelma 2020 - realismia vai utopiaa?.

Tapahtumaan ilmoittautumiset 22.1.2019 os.www.kepli.ingo.fi
Tiedustelut: Timo Virolainen 044-7809 152, Petri Harsunen 0400-365 607


Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sokos Hotel Kaarlen kanssa.
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat