Seura- ja valmennustoiminnan asiantuntijan paikkaa haki 19 henkilöä
15.1.2019 14:27 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keplin hallitus on tyytyväinen hakijamäärään ja hakijoiden tasoon

Eilen keskiviikkona päättynyt seura- ja valmennustoiminnan asiantuntijan haun jatkoaika toi lisäkiinnostusta rekrytointiin. Kaikkiaan tehtävää haki eri puolilta Suomea 19 henkilöä. Eilen Kokkollassa kokoontunut Keplin hallitus oli tyytyväinen, että työtehtävä Keplissä kiinnosti.

- Laadukkaita ja hyviä hakemuksia saatiin jatkoajalla lisää, toteaa Keplin hallituksen puheenjohtaja Lea Kippo-Kovasin.

Puolella hakijoista oli liikunnan ammatillinen pohjakoulutus. Alueen ulkopuolelta hakijoita oli kolmasosa. Miehiä hakijoista oli 11 ja naisia 8.
Seuraavaksi hakuprosessi etenee työvaliokunnan kanssa haastateltavien valintaan. Tavoitteena on haastatella loppuvaiheessa noin 5-6 henkilöä.

- Haastattelut tehdään hiihtolomien jälkeen. Keplin hallitus kokoontuu seuraavan kerran maaliskuun lopulla, jolloin työvaliokunnan on määrä tehdä esitys valittavasta henkilöstä, aluejohtaja Harsunen tarkentaa.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry hakee seura- ja valmennustoiminnan asiantuntijaa pysyvään työsuhteeseen.

Tarjoamme Sinulle eturivin paikan monipuolisessa, uudistuvassa ja kasvavassa liikunnan aluejärjestössä. Pääset asiantuntijana mukaan keskipohjalaisen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön. Tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja omia ideoitasi osana aktiivista ja osaavaa joukkoa.
Ydintehtäviisi kuuluvat keskipohjalaisen urheiluseura- ja valmennustoiminnan osaamisen kehittäminen, valmennuspalvelujen tuottaminen yhteistyössä lajien ja seurojen kanssa. Keskipohjalainen urheilijanpolun edistäminen on työn keskiössä.
Tämän lisäksi osallistut Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian yläkoulutoiminnan kehittämiseen ja organisointiin maakunnassa. Osallistut myöslaaja-alaiseen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön yli toimialarajojen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme liikunta-alan pohjakoulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä, vastuullista ja yrittäjämäista asennetta sekä mahdollisuutta liikkua Keplin toiminta-alueella. Arvostamme monipuolista kielitaitoa.
Tehtävän aloitus huhtikuun alussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut: aluejohtaja Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi

Seura- ja valmennustoiminnan asiantuntija hakuilmoitus 16.1.2019 FINAL.pdf


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat