Seura- ja valmennustoiminnan asiantuntijan hakua jatkettu
15.1.2019 14:27 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kepli hakee Seura- ja valmennustoiminnan asiantuntijaa - hakuaikaa jatkettu 20.2.2019 asti!

Tarjolla näytönpaikka tulevaisuuden liikunnan ja urheilun osaajalle ja kehittäjälle!

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry hakee seura- ja valmennustoiminnan asiantuntijaa pysyvään työsuhteeseen.

Tarjoamme Sinulle eturivin paikan monipuolisessa, uudistuvassa ja kasvavassa liikunnan aluejärjestössä. Pääset asiantuntijana mukaan keskipohjalaisen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön. Tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja omia ideoitasi osana aktiivista ja osaavaa joukkoa.
Ydintehtäviisi kuuluvat keskipohjalaisen urheiluseura- ja valmennustoiminnan osaamisen kehittäminen, valmennuspalvelujen tuottaminen yhteistyössä lajien ja seurojen kanssa. Keskipohjalainen urheilijanpolun edistäminen on työn keskiössä.
Tämän lisäksi osallistut Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian yläkoulutoiminnan kehittämiseen ja organisointiin maakunnassa. Osallistut myöslaaja-alaiseen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön yli toimialarajojen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme liikunta-alan pohjakoulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä, vastuullista ja yrittäjämäista asennetta sekä mahdollisuutta liikkua Keplin toiminta-alueella. Arvostamme monipuolista kielitaitoa.
Tehtävän aloitus huhtikuun alussa 2019 tai sopimuksen mukaan.
Vapaamuotoiset hakemukset (joita ei palauteta) palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen on toimitettava 20.2.2019 klo 15.00 mennessä (uusi hakuaika) osoitteeseen Keski-Pohjanmaan Liikunta ry/aluejohtaja Petri Harsunen, Torikatu 16 A 2, 67100 KOKKOLA.
Kuoreen merkintä ”seura- ja valmennustoiminnan asiantuntija". Myös s-postilla voi hakemuksen laittaa os. petri.harsunen(a)kepli.fi

Huom. Kaikki 5.2.2019 paikkaa hakeneet ovat edelleen mukana!

Tiedustelut: aluejohtaja Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi

Seura- ja valmennustoiminnan asiantuntija hakuilmoitus 16.1.2019 FINAL.pdf


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat