Liikkuva opiskelu -avustukset haettavissa 30.1.2019 alkaen
5.2.2019 11:34 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Liikkuva opiskelu -avustukset haettavissa 30.1.2019 alkaen

Kehittämisavustus on tarkoitettu lukio- ja ammatillisenkoulutuksen järjestäjille. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija liikkuu vähintään tunnin päivässä. Avustusta voivat hakea sekä uudet toimijat, että vuonna 2017 toisen asteen kokeiluun valitut hankkeet.

Avustusta voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille ja yksityisille koulutuksen järjestäjille lukioihin ja toisen asteen ammatilliseen koulutukseen kohdistuvaan toimintaan. Kehittämisavustusta voi hakea koulutuksen järjestäjälle kokonaisuudessaan tai sen joillekin oppilaitoksille, toimipisteille tai yksiköille.

Avustusta haetaan aluehallintoviraston sähköisessä asiointipalvelussa. Jos se ei ole mahdollista, ota yhteyttä avustuksesta lisätietoja antavaan virkailijaan. Hakemuksen tulee olla perillä/lähetettynä aluehallintoviraston asiointipalvelussa viimeistään 8.3.2019 klo 16.15. Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät täältä.

Keski-Pohjanmaan Liikunta tarjoa maksutonta sparrausapua hakulomakkeen täyttöön. Ota yhteyttä nuoriso- ja koulutuspäällikköön; Emilia Hirvi, emilia.hirvi (at) kepli.fi tai 0440 916 076   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat