Kepli jatkaa urheiluakatemian kehittämistä
6.5.2019 13:07 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Uinti on yksi Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian laji

Kokkolan kaupunki ja Kepli ovat sopineet urheiluakatemian hallinnon ja toiminnan kehittämisestä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Sopimus alkoi kaksivuotisella kokeilujaksolla, joka päättyy heinäkuussa 2019. Sopimusta tarkastellaan jatkossa kahden vuoden välein yhdessä Kokkolan sivistystoimen hallinnon kanssa.

- Elokuusta alkaen yhteistyö nuoren urheilijan polun kehittämiseksi jatkuu. Kepli vastaa maakunnallisen urheiluakatemian hallinnoinnista ja sen kehittämisestä. Urheiluyläkoulutoiminnan kehittäminen Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian yhteyteen on lähivuosien tavoitteena, iloitsee Keplin aluejohtaja Petri Harsunen sopimuksen jatkumisesta.

Keplin ja Kokkolan kaupungin yhteistyön tavoitteena oli parantaa urheiluakatemian vetovoimaa. Näyttää siltä, että kaksivuotisen sopimuksen tavoitteet ovat täyttymässä kesän aikana,
Kevään yhteishaussa akatemiaan hakeutui ennätysmäärä opiskelijoita. Ensi lukuvuonna akatemiassa opiskelee ja urheilee noin 200 keskiasteen opiskelijaa ja lisäksi yläkoulutoiminnan parissa liikkuu noin 90 yläkouluikäistä oppilasta Kokkolassa ja Vetelissä.
Uutena lajina akatemiassa tälle lukuvuodelle aloittanut tanssi keräsi suurimman hakijamäärän. Tanssi toteutetaan Konservatorion balettiopiston kanssa yhteistyönä.

Urheiluakatemian hallinnon ja toimintaverkoston esittely: KPn Urheiluakatemian hallinto 2018 info Kokkola.pptx

p.h.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat