Kepli hakee toimistosihteeriä
24.6.2019 10:14 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Ydintehtäviisi kuuluvat mm. toimiston asiakaspalvelu-, markkinointiviestintä- sekä taloushallintotehtävät.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän uudistuvassa ja kasvavassa liikunnan aluejärjestössä. Tehtävässä pääset osallistumaan keskipohjalaisen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön ja näyttämään osaamistasi ja kokemustasi osana aktiivista ja osaavaa työyhteisöä.

Ydintehtäviisi kuuluvat toimiston asiakaspalvelu, markkinointi- ja sähköinen viestintä mm. nettisivujen ylläpito ja päivitykset, ATK-ohjelmistojen käyttö, jäsen- ja lajiyhteisöjen toimistopalvelujen tuottaminen mm. taloushallintopalvelut, ilmoittautumisjärjestelmän ja rekistereiden ylläpito. Lisäksi kurssi- ja tapahtumaesitteiden sekä muiden julkaisujen visuaalinen suunnittelu ja toteutus kuuluvat keskeisenä osana työtehtäviisi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme toimistotyöhön soveltuvaa koulutusta, monipuolista ATK-ohjelmistojen hallintaa, taloushallinnon osaamista, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä vastuullista ja palvelevaa asennetta. Arvostamme monipuolista kielitaitoa ja molempien kotimaisten kielten hallintaa. Käytämme tapahtumissa Ingo-ilmoittautumisjärjestelmää, taloushallinnossa Lemonsoftin ohjelmistoa sekä Adobe Indesign -julkaisuohjelmaa. Katsomme alan työkokemuksen hakijan eduksi. Tehtävän aloitus syyskuun alussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk, jonka aikana perehdytys eri tehtäviin tapahtuu. Palkkausperuste Urheilujärjestöjen TES , palkkaryhmä/vaativuustaso B.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset (joita ei palauteta) palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen on toimitettava 25.7.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen Keski-Pohjanmaan Liikunta ry/aluejohtaja Petri Harsunen, Torikatu 16 A 2, 67100 KOKKOLA. Kuoreen merkintä ”toimistosihteeri”.

Tiedustelut: aluejohtaja Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi 25.-28.6. ja 22.-24.7.2019.

Tutustu toimintaamme os. www.kepli.fi

Toimistosihteerin hakuilmoitus 24.6.2019 FINAL.pdf

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli)toimii liikunnan ja urheilun asiantuntijana ja kehittäjänä Keski-Pohjanmaalla.
Liikutamme lapsia ja nuoria sekä aikuisia tapahtumissa ja leireillä. Koulutamme lasten ja nuorten parissa työskenteleviä,
seuratoimijoita ja työyhteisöjä liikuttamaan muita. Kepliin kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Toiminta-alueemme 21 kunnassa
asuu n. 180 000 asukasta. Kokkolan toimistossamme työskentelee tällä hetkellä seitsemän päätoimista henkilöä.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat