Kokkolalainen Sara Myntti Keplin toimistosihteeriksi
24.6.2019 10:14 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Kokkolalainen tradenomi Sara Myntti on valittu Keplin toimistosihteeriksi

Keski-Pohjanmaan Liikunnan hallitus valitsi tiistaina pidetyssä kokouksessaan kokkolalaisen tradenomi Sara Myntin järjestön uudeksi toimistosihteeriksi. Myntti aloittaa uudessa tehtävässä lokakuun 14. päivä. Ennen Keplin uutta pestiä Myntti on työskennellyt vuoden verran Hotel Kokkolan vastaanottovirkailijana, sitä ennen Botnia Printillä myynti ja markkinointitehtävissä sekä Kokkolan Matkailussa matkailuneuvojana ja viestinnän tuottajana sekä tapahtumakoordinaattorina.

Myntti on valmistunut tradenomiksi Novian ammattikorkeakoulusta Turusta. Hänellä on lisäksi media-assistentin ammattitutkinto. Urheiluseuratoiminta mm. KPV:n edustuksen ja junioreiden toiminta on Saralle tuttua sillä hän on toiminut KPV-yhtiöiden graafisena suunnittelijana ja tiedottajana sekä KPV Juniorit ry:n hallituksessa tämän vuoden alusta alkaen. Sara on tunnetun Myntin urheilusuvun nuorinta kaartia.

Toimistosihteerin jatkettu hakuaika päättyi 5.9.2019. Määräaikaan hakemuksia tuli yhteensä 40 kappaletta. Varalle Keplin hallitus valitsi tradenomi Pia Spetsin Kruunupyystä.

Toimistosihteerin ydintehtäviin kuuluvat toimiston asiakaspalvelu, markkinointi- ja sähköinen viestintä mm. nettisivujen ylläpito ja päivitykset, ATK-ohjelmistojen käyttö, jäsen- ja lajiyhteisöjen toimistopalvelujen tuottaminen mm. taloushallintopalvelut, ilmoittautumisjärjestelmän ja rekistereiden ylläpito. Lisäksi kurssi- ja tapahtumaesitteiden sekä muiden julkaisujen visuaalinen suunnittelu ja toteutus kuuluvat keskeisenä osana toimistosihteerin työtehtäviin.

Toimistosihteerinä vuodesta 2004 alkaen toiminut Seija Myllymäki siirtyi uusiin haasteisiin Kokkolan Pelikeskuksen vetäjäksi. Keplin toimisto ja hallitus toivottaa Seijalle menestystä uusissa haasteissa.

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli)toimii liikunnan ja urheilun asiantuntijana ja kehittäjänä Keski-Pohjanmaalla. Liikutamme lapsia ja nuoria sekä aikuisia tapahtumissa ja leireillä. Koulutamme lasten ja nuorten parissa työskenteleviä, seuratoimijoita ja työyhteisöjä liikuttamaan muita. Kepliin kuuluu 134 jäsenyhteisöä. Toiminta-alueemme 21 kunnassa asuu n. 180 000 asukasta. Kokkolan toimistossamme työskentelee tällä hetkellä seitsemän päätoimista henkilöä.

p.h.   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat