Kepli jatkoi toimistosihteerin hakua 5.9.2019 asti
24.6.2019 10:14 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keplin toimistosihteerin paikkaa haki 40 henkilöä

Toimistosihteerin jatkettu hakuaika päättyi 5.9.2019. Määräaikaan hakemuksia tuli yhteensä 40 kappaletta.
Keplin hallitus valitsee toimistosihteerin 24.9.2019 pidettävässä kokouksessa.
Sitä ennen haastatellaan 4-6 hakijaa, jotka päätetään loppuviikon aikana. Haastattelut suoritetaan ensi viikon alussa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän uudistuvassa ja kasvavassa liikunnan aluejärjestössä. Tehtävässä pääset osallistumaan keskipohjalaisen liikunnan ja urheilun kehittämistyöhön ja näyttämään osaamistasi ja kokemustasi osana aktiivista ja osaavaa työyhteisöä.
a.
Ydintehtäviisi kuuluvat toimiston asiakaspalvelu, markkinointi- ja sähköinen viestintä mm. nettisivujen ylläpito ja päivitykset, ATK-ohjelmistojen käyttö, jäsen- ja lajiyhteisöjen toimistopalvelujen tuottaminen mm. taloushallintopalvelut, ilmoittautumisjärjestelmän ja rekistereiden ylläpito.
Lisäksi kurssi- ja tapahtumaesitteiden sekä muiden julkaisujen visuaalinen suunnittelu ja toteutus kuuluvat keskeisenä osana työtehtäviisi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme toimistotyöhön soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, monipuolista ATK-ohjelmistojen hallintaa, taloushallinnon perustaitoja, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä vastuullista ja palvelevaa asennetta. Arvostamme monipuolista kielitaitoa ja molempien kotimaisten kielten hallintaa. Käytämme tapahtumissa Ingo-ilmoittautumisjärjestelmää, taloushallinnossa Lemonsoftin ohjelmistoa sekä Adobe Indesign -julkaisuohjelmaa. Katsomme alan työkokemuksen, markkinointi-ja myyntiosaamisen sekä liikunta- ja urheilualan tuntemuksen hakijan eduksi.

Tehtävän aloitus lokakuun alussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk, jonka aikana perehdytys eri tehtäviin tapahtuu.
Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset (joita ei palauteta) palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen on toimitettava 5.9.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen Keski-Pohjanmaan Liikunta ry/aluejohtaja Petri Harsunen, Torikatu 16 A 2, 67100 KOKKOLA.
Kuoreen merkintä ”toimistosihteeri”.

Huom. Kannattaa varmistaa postin kulkeminen ja laittaa varmuuden vuoksi sähköinenkin hakemus hakuaikataulun mukaan!

Aiemmin 25.7. mennessä tehtävää hakeneet huomioidaan.

Tiedustelut: aluejohtaja Petri Harsunen, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fiTutustu toimintaamme os. www.kepli.fi

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry (Kepli)toimii liikunnan ja urheilun asiantuntijana ja kehittäjänä Keski-Pohjanmaalla. Liikutamme lapsia ja nuoria sekä aikuisia tapahtumissa ja leireillä. Koulutamme lasten ja nuorten parissa työskenteleviä, seuratoimijoita ja työyhteisöjä liikuttamaan muita. Kepliin kuuluu 131 jäsenyhteisöä. Toiminta-alueemme 21 kunnassa asuu n. 180 000 asukasta. Kokkolan toimistossamme työskentelee tällä hetkellä seitsemän päätoimista henkilöä.

Toimistosihteerin hakuilmoitus 22.8.2019 FINAL.pdf
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat