Liikkuva koulu ja opiskelu verkostotapaaminen Kalajoella ja Keplin tukitoimet syksyllä 2019
19.8.2019 8:59 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Liikkuva koulu ja opiskelutoiminta jatkuu vilkkaana

Toivottavasti lukuvuosi koulutoimijoilla on lähtenyt aktiivisesti käyntiin. Me Keski-Pohjanmaan Liikunnassa tuemme edelleen perusasteen sekä toisen asteen oppilaitoksia matkalla aktiiviseksi oppimisympäristöksi. Pohditko, kuinka jatkaa aktiivisen oppimisympäristön kehittämistä ilman lisäresurssia tai oletko umpikujassa uuden aloittamisessa? Maksuttomat sparrauskäynnit jatkuvat helmikuuhun 2020 saakka.

Nettisivuiltamme voit käydä vilkaisemassa päivitetyt koulutuskokonaisuutemme, Liikkuville kouluille ja oppilaitoksille suunnatut koulutusteemat löydät omilta välilehdiltään. Nyt on hyvä aika varata syksyn koulutustilaisuudet; oppilaille, opiskelijoille sekä henkilökunnalle!

Alueelliset seminaarit ja verkostotapaamiset ovat täällä taas.

Kalajoella järjestetään jo perinteeksi muodostunut suuri verkostotapaaminen laajentaen kohdeyleisöä myös toiselle asteelle 29.10.2019 tiistaina klo 15:00-18:00, tule oppimaan uutta ja nappaa tästä itsellesi VESO –tunteja. Seminaarin pääpuhujana on Pekka Paappanen, tarkastelussa ''Liikkumisen, toiminnallisuuden ja osallisuuden merkitys hyvässä kasvuyhteisössä''. Teemaa avataan niin perusopetuksen, kuin toisen asteen näkökulmista. Lisäksi saat valita kaksi työpajaa oman mielenkiinnon mukaan yhdeksästä eri vaihtoehdosta. Seminaarin hinta on 30€ ja lisätiedot Keplin nettisivuilta tai liitteenä olevasta verkostotapaamisen esitteestä. Verkostotapaamisen esite 2019 uusin.pdf

Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston sekä liikunnan aluejärjestöjen yhteistyössä järjestämään Liikkuva koulu ja opiskelu alueseminaariin 7.-9.11.2019! Seminaari alkaa torstaina klo 13.15. Ensimmäisen päivän ohjelmassa on sekä luentoja että työpajoja. Seminaarin toisena päivänä rantaudumme Tukholmaan, jolloin osallistujalla on valittavana joko seminaari tai kouluvierailu. Seminaari päättyy lauantaina klo 10.10. Lue lisää https://www.kepli.fi/7581/liikkuva-koulu-ja-opiskelu-alueseminaari-7-9-11-2019 .


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat