Jukuleirin 2020 ilmoittautuminen ja ohjaajahaku on nyt auki
5.2.2020 13:37 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Jukuleirin ilmoittautuminen ja ohjaajahaku on nyt auki

27. Jukuleiri järjestetään ensi kesänä 3.8-6.8.2020 Kalajoen Hiekkasärkillä. Ilmoittautuminen leirille on nyt avattu osoitteessa:https://kepli.ingo.fi/ Mukana tuttuun tapaan yleisleiri Hippo sekä lajileirit. Uusina lajeina on valittavana Cheerleading sekä Taitoluistelu. Muut lajivaihtoehdot ovat: Frisbeegolf, Keilailu, Uinti, Yleisurheilu, Showtanssi, Salibandy, Jalkapallo sekä Telinevoimistelu. Lajileirille ilmoittautuessa kannattaa olla nopea sillä suosituimmat lajit varataan nopeasti täyteen.

Leirimaksu on 3.2-30.4.2020 150€ ja 1.5-13.7.2020 160€. Leirimaksulla saat täysihoidon,koulutettujen ohjaajien palvelut, leiriohjelman mukaiset liikuntapisteet ja oheisohjelmat, telttamajoituksen omassa teltassa vartioidulla alueella, leiri t-paidan sekä vakuutuksen leirin ajaksi.

Ohjaajahaku on myös avoinna. Ohjaajana saat huikean leirikokemuksen ja osa ohjaajista tuleekin joka kesä leirille uudelleen. Leirikokemuksen lisäksi saat leiripäivärahan ja korvauksen matkoista sekä täysylläpidon leirin ajaksi. Ohjaajaksi haettaessa voit esittää toiveen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Lajileirilajien lisäksi sinun on mahdollista päästä esittelemään toimintapisteelle juuri Sinun omaa lajiasi - ehdota sitä kokeilulajiksi. HIPPO- lajileiri- tai toimintapisteohjaajien tehtävien lisäksi tarvitsemme henkilöitä ensiapuun, ruokahuoltoon ja infomökkiin. Ohjaajaksi ilmoittautumisesta ja ohjaajana toimimisesta saat lisätietoa http://www.jukuleiri.fi/6427/ohjaajahaku

Ota seurantaan leirin sivut: www.jukuleiri.fi sekä facebookissa ja instagramissa Jukuleiri. Sivuille päivitämme tietoja leiristä.

Lisätiedot. Eeva-Maria Fränti 0440916074/eeva-maria.franti@kepli.fi


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat