Työplussan ja Keplin yhteistyö saa jatkoa
5.2.2020 16:31 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Työplus haluaa edistää yhteistyöllä nuorten urheilijoiden terveyttä

Keplin ja Työplussan yhteistyö saa jatkoa

TYÖPLUS EDISTÄÄ NUORTEN URHEILIJOIDEN TERVEYTTÄ JA KEPLIN TAPAHTUMATOIMINTAA

Vuonna 2017 alkanut yhteistyö Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n ja alueella työterveyspalveluja tarjoavan Työplus oy:n välillä jatkuu seuraavat kaksi vuotta. Uusi sopimus sisältää edelleen nuorille urheilijoille ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa, sen valistusta sekä urheilulääkäripalveluja. Lisäksi hyvin toimivaa yhteistyötä Keplin päätapahtumien - Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan ja Kokkola City Runin kanssa halutaan myös jatkaa.

- Haluamme tukea edelleen Kepliä ja sen arvokasta työtä nuorten urheilijoiden terveyden edistämisessä tarjoamalla monipuolisia asiantuntijapalveluja mm. urheilulääkäri- ja muita terveydenhoitopalveluja. Yhteiset nuorten urheilijoiden terveys -illat ovat saaneet huippusuosion ja toimintaa halutaan tarjota myös Kokkolan ulkopuolella, kertoo toimitusjohtaja Thomas Björk Työplus oy:sta.


Petri Harsunen ja Thomas Björk

- Luonnollisesti tervehdimme ilolla Työplussan päätöstä jatkaa mukaan tukemaan kolmatta vuotta Keplin alla toimivaa urheiluakatemian hallinnointia ja kehittämistyötä. Työplus jatkaa samalla merkittäväksi maakunnallisen terveysliikunnan, Kokkola City Runin ja urheilugaalan tukemista, kertoo sopimuksen jatkosta Keplin puolelta neuvotellut aluejohtaja Petri Harsunen.

Tukea gaalalle ja terveysliikuttajalle

Urheilugaalan yhteistyöhön kuuluu yhtenä osana Työplussan myöntämä tunnustuspalkinto vuoden terveysliikuntatyön palkinnon saajalle. Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa viime viikonloppuna palkinto meni kokkoalaiselle ohjelmistotalo Alfame oy:lle.
- Toivottavasti gaalapalkinto motivoi alueen liikuttajia, työpaikkoja ja kuntia vaikuttamaan ennaltaehkäisevästi ihmisten ja työntekijöiden kokonaisvaltaiseen liikunnalliseen hyvinvointiin, uskoo toimitusjohtaja Björk.

City Run ja Työplus haluavat liikuttaa työpaikkoja

Kokkola City Run erottuu valtakunnallisestikin myönteisesti työpaikkojen näkyvästä mukanaolosta tapahtumassa.
- Haluamme olla mukana tukemassa työpaikkojen hyvinvointia ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumiseen City Runille. Se on merkittävää ennaltaehkäisevää työtä ja työhyvinvoinnin edistämistä työpaikoilla, viestittää Björk.

Lisätietoja:
Petri Harsunen, aluejohtaja, Kepli, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi
Thomas Björk, toimitusjohtaja, Työplus, 040 806 8499, thomas.bjork(a)tyoplus.fi

Työplus Oy tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja yrityksille ja julkisille yhteisölle. Tavoitteena on terveellisen ja turvallisen työn ja työympäristön varmistaminen sekä työntekijän terveyden, työ- ja toimintakyvyn edistäminen. Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä, joihin kuuluvat työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Työplussalla on toimipisteet Kokkolan lisäksi Kannuksessa, Toholammilla, Vetelissä, Kruunupyyssä, Pietarsaaressa ja Uusikaarlepyyssä.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat