Konttoripisteen ja Keplin yhteinen polku jatkuu
20.3.2020 9:53 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste haluaa edistää liikunnallista hyvinvointia

MEDIATIEDOTE 20.3.2020

Kepli ja Keski-Pohjanmaan Konttoripiste jatkavat yhteistyötä

KONTTORIPISTE HALUAA EDISTÄÄ ALUEEN LIIKUNNALLISTA HYVINVOINTIA

Reilut parikymmentä vuotta sitten alkanut yhteistyö Keski-Pohjanmaan Liikunta ry:n ja alueella toimistotekniikka- ja toimistopalvelu-ratkaisuja tarjoava Keski-Pohjanmaan Konttoripiste jatkavat pitkäjänteistä yhteistyötä.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Konttoripisteen tarjoamiin toimistoteknisiin ratkaisuihin ja palveluihin sekä aitoon yhteistyö- ja palveluhaluun, kertoo Keplin aluejohtaja Petri Harsunen pitkäaikaisen kumppanuuden lähtökohtia.

- Luonnollisesti tervehdimme ilolla Konttoripisteen päätöstä jatkaa yhteistyötä kanssamme, joka mahdollistaa ja turvaa osaltaan Keplin tekemän maakunnallisen kehittämistyön ja tapahtumatoiminnan edellytyksiä. Konttoripiste jatkaa näillä sopimuksilla Kokkola City Runin ja Keski-Pohjanmaan urheilugaalan pääyhteistyökumppanina, kertoo Keplin puolelta neuvotellut aluejohtaja Petri Harsunen.

Tukea urheilugaalalle ja vuoden urheilijalle

Urheilugaalan yhteistyöhön kuului yhtenä osana Konttoripisteen myöntämä Vuoden urheilija –stipendi. Keski-Pohjanmaan urheilugaalassa helmikuun alussa palkinto meni Pyhärven SkiTeamia edustavalle sprinttihiihtäjä Joni Mäelle.
- Uskomme maakunnallisen urheilugaalan lisäävän liikunnan ja urheilun arvostusta alueellamme ja motivoivan urheilijoita, valmentajia ja muita seuratoimijoita ponnistelemaan oman seuran ja paikkakunnan urheilua eteenpäin, viestittää Keski-Pohjanmaan Konttoripisteen toimitusjohtaja Tuomo Lahti.

City Run ja Konttoripiste haluavat panostaa työyhteisöihin

Kokkola City Run erottuu myönteisellä tavalla liikuntatapahtumien joukosta juuri työpaikkojen näkyvästä mukanaolosta tapahtumassa. Keski-Pohjanmaan Konttoripiste on ollut alusta alkaen tukemassa tapahtumaa sekä osallistumalla esimerkillisesti koko työyhteisön voimin tapahtumaan.
Yritys on tarjonnut jo useampana vuonna avainasiakkailleen viikottaisen ilmaisen kuntosalitreenin. Tälla kaudella ohjelmassa on ollut spinning –treenien lisäksi toiminnallista lihaskuntoharjoittelua.

- Haluamme luonnollisesti olla mukana tukemassa työpaikkojen hyvinvointia ja kannustamme asiakkaitamme aktiiviseen liikunnan harrastamiseen ja osallistumiseen City Runille. Tapahtumaan osallistuminen on hyvä tavoite ja samalla merkittävää ennaltaehkäisevää työtä ja työhyvinvoinnin edistämistä työpaikoilla, painottaa Lahti.

Lisätietoja:
Petri Harsunen, aluejohtaja, Kepli, 0400-365 607, petri.harsunen(a)kepli.fi
Tuomo Lahti, toimitusjohtaja, Keski-Pohjanmaan Konttoripiste, 0400-667 593, tuomo.lahti(a)kp-konttoripiste.fi

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy tarjoaa laadukkaita toimistotekniikka ja toimistopalvelu ratkaisuja yrityksille ja
julkisille yhteisölle. Palvelemme sinua Keski-Pohjanmaan alueelle viidellä paikkakunnalla. Paikallisena yrityksenä tunnemme hyvin muiden paikallisten yritysten tarpeet ja haasteet. Palvelemme 35 vuoden kokemuksella. Asiantuntijuutemme perustuu jatkuvaan haluun oppia uutta ja kouluttautua tavoitteellisesti.


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat