Ilmoittaudu Syysleirille Kalajoelle 20-22.10!
10.9.2020 13:16 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Syysleiri järjestetään Kalajoella 20-22.10 ti-to!

Syysleiri järjestetään tänä vuonna 20-22.10 Kalajoella. Leirin pääkeskuksena toimii Merisärkät Hiekkasärkillä. 8-14 -vuotiaille suunnattu monipuolinen matalankynnyksen liikuntaleiri on täynnä iloa, onnistumisia, yhdessä tekemistä ja tietysti liikettä.

Leiri on tiistaista- torstaihin ja päiväleirin toiminta-aika on klo 9-16.30. Voit saapua leirille jo klo 8.30 jolloin järjestämme valvonnan ja kevyttä toimintaa.

KORONA

Leirin järjestelyissä, toiminnoissa ja lajipisteillä huomioidaan ajankohtaiset koronarajoitukset. Koronasta johtuen joitakin lajipisteitä saatetaan joutua vaihtamaan tai toteuttamaan sovelletusti. Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman ohjeistuksen hygieniatoimenpiteistä ennen leiriä. Seuraamme tiiviisti leirin järjestelyissä viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Leirin aikana toimimme oman ryhmän kanssa.

MITÄ LEIRILLÄ TEHDÄÄN?

Leirillä touhutaan erilaisten toimintapisteiden parissa. Lajikokeiluissa mm. uinti, keilaus, Liiggis- tapahtuma, pallopelit Areenalla, seikkailuretki, cheerleading ja muuta mukavaa.Tarkempi päiväkohtainen aikataulu julkaistaa lähiaikoina!

Leiriläisille tarjotaan lounas ja välipala Merisärkillä.

Leirillä otetaan kuvia joita käytämme leirin markkinoinnissa. Jos Et halua, että leiriläinen näkyy kuvissa niin ilmoitathan siitä sähköpostilla: eeva-maria.franti@kepli.fi

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN:

Leirin hinta on 80€ ja sisaralennus -5€. Hinta sisältää lounaan, välipalan, ohjauksen ja vakuutuksen.

PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautumisen voi peruuttaa toimistokuluilla 20.9.2020 (5€) mennessä.

21.9- 30.9.2020 aikavälillä tehdyistä peruutuksista palautetaan 50%.

30.9.2020 jälkeen leirimaksua ei palauteta.

Ilmoittautuminen leirille päättyy30.9.2020!

Syysleiri järjestetään yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Liikunnan ja Kalajoen kaupungin Meriluonto Liikunnan lähteenä- hankkeen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://kepli.ingo.fi/etusivu

Lisätietoja leiristä: Eeva-Maria Fränti 0440916074/ eeva-maria.franti (at) kepli.fi


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Syyskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat