Ehdollepanotoimikunta tiedottaa
7.10.2020 11:26 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Keplin ehdollepanotoimikunta pyytää jäsenseuroilta ehdotuksia puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi - määräaikaa jatkettu 26.10. saakka!

Ehdollepanotoimikunnan tehtävänä on valmistella Keplin syyskokouksen päätettäväksi ehdotus Keplin hallituksen kokoonpanoksi vuosille 2021-2023.Toimikunnan tavoitteena on saada jäsenseuroista urheiluseuratoimintaa sekä laaja-alaista liikunnan ja urheilun asiantuntemusta ja osaamista omaavia ehdokkaita tulevaan hallitukseen.

Keplin syyskokouksessa järjestölle valitaan uusi puheenjohtaja ja kolme hallituksen jäsentä kaudelle 2021-23 erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat puheenjohtaja Lea Kippo-Kovasin, (Kälviä – istunut kolme kautta). Hallituksen jäsenistä Jani Isokääntä (Alavieska, istunut yhden kauden) ja Kari Koskela (Pietarsaari, istunut kaksi kautta) sekä Joni Mäki-Petäjä (Kannus, istunut kolme kautta) ovat erovuorossa.
Kippo-Kovasinta ja Mäki-Petäjää ei sääntöjen mukaan voida valita uudelleen, koska molemmilla on kolme peräkkäistä kautta täynnä. Jäsenistä Isokääntä ja Koskela ovat ilmoittaneet etteivät ole käytettävissä jatkokausille.

Hallituksessa jatkavat: Eija Kellokoski-Kari (Veteli), Reijo Alakoski (Reisjärvi), Johanna Elo (Kokkola), Maija Huuha(Ylivieska), Marko Kanala (Halsua), Arto Ojaniemi (Haapajärvi), Sinikka Tuomaala (Kokkola) ja Markus Åbb (Pietarsaari).

Keski-Pohjanmaan Liikunnan syyskokous pidetään Kokkolassa torstaina 10.12.2020 .

Toimikunnan mielestä Keplin hallitukseen tarvitaan nyt erityisosaamista em. erovuoroisten henkilöiden osaamisalueille eli yrityselämäyhteyksiin ja seuravalmennukseen.

KEPLIN EHDOLLEPANOTOIMIKUNTA:
Pertti Sarkkinen, puheenjohtaja pertti.sarkkinen(a)kotinet.com 045-1062 920
Teijo Haapaniemi, jäsen teijo.haapaniemi(a)reisjarvi.fi 040-3008 490
Sirpa Hannula, jäsen hannulasirpa5(a)gmail.com 044-5533 250
Pirjo Urpilainen, jäsen urpilainenpirjo(a)gmail.com 040-7567 745
Petri Harsunen, tekninen sihteeri petri.harsunen(a)kepli.fi 0400-365 607

Kirjalliset ehdotukset ja esittelyt on toimitettava ehdollepanotoimikunnalle maanantaihin 26.10.2020 klo 12.00 mennessä toimikunnan jäsenten s-postiin tai nettisivujen sähköisellä lomakkeella.

Ehdollepanotoimikunnan esitys uudeksi hallitukseksi toimitetaan jäsenistölle noin kuukausi ennen syyskokousta. Syyskokouskutsu toimitetaan jäsenistölle kaksi viikkoa ennen kokousta. Syyskokous päättää lopulta hallituksen kokoonpanosta.

Toivomme aktiivista ja ripeää vaikuttamista ehdollepanossa ja vuosikokouksessa!

Keski-Pohjanmaan Liikunnan ehdollepanotoimikunnan puolesta

Pertti Sarkkinen, puheenjohtaja ja Petri Harsunen, tekninen sihteeri

LIITTEET: Lomake puheenjohtajan ja hallituksen jäsenehdokkaiden esitystä varten

Kepli ehdollepanotmk 2020 esityslomake.pdf

Linkki sähköiseen lomakkeeseen tästä.
   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat