Liikkuva koulu ja opiskelu -verkostoseminari tulee taas
15.10.2020 14:44 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Oletko kiinnostunut koulu ja opiskelupäivien toiminnallistamisesta?

Hei siellä opettaja! Nyt kannattaa suunnata katseet tammikuuhun 2021, sillä luvassa on Liikkuva koulu ja opiskelu -verkostoseminaari Kalajoella taatusti laadukkaalla ja kattavalla ohjelmalla. Mukana on viimeisintä teknologiaa opiskeluympäristöjen toiminnallistamisen tueksi, hieman perinteisempää aineopetuksen toiminnallistamista sekä tukea ammattiin opiskelevien hyvinvointiin. Kolmetuntisesta verkostoseminaarista voit napata itsellesi puolikkaan VESO:n ja kehittää samalla ammatillista osaamistasi. Ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja työpajavalinnoilla pääset vaikuttamaan päivän ohjelmaan!

Seminaarin alussa kuullaan pääpuhujana tutkija-opettaja Hannu Moilasta. Puheenvuorossa perustellaan tutkittuun tietoon nojaten, miten kehon hyödyntämisellä voidaan vaikuttaa positiivisesti mieleenpainuvan ja merkityksellisen oppimiskokemuksen syntymiseen myös toisella asteella sekä esitellään eri tapoja toteuttaa kehollista oppimista käytännössä. Pääpuheenvuoron yhteydessä pääset kuulemaan hissipuheet ammattiopisto JEDU:n sekä Kalajoen Lukion Liikkuva opiskelu -hankkeista. Hissipuheenvuorossa on esillä myös Rauman liikuntaneuvontamalli. Pääpuheenuvorojen lisäksi valitset itsellesi mieluiset kaksi pajavaihtoehtoa laadukkaista vaihtoehdoista.

Mikä parasta, seminaari järjestetään Kalajoen uudella Merenojan yhtenäiskoululla ja seminaarin yhteydessä pääset siis myös tutustumaan innovatiivisiin tilaratkaisuihin. Seminaari järjestetään 28.1.2021 klo 15.15-18.00, kahvitus runsaan välipalan kera klo 14.30 alkaen.

Perinteeksi muodostuneessa Kalajoen verkostoseminaarissa on nyt uutena mukana oma makstuon ohjelmansa liikuntautoreille. Ota siis mukaasi myös koulunne tutor -oppilaat kehittämään toimintaa ja verkostoitumaan alueen muiden tutoreiden kanssa.

Koko ohjelman, ilmoittautumisohjeet sekä lisätiedot löydät https://www.kepli.fi/7687/liikkuva-koulu-ja-opiske...

   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat