Muutoksia Keplin johtoon
15.6.2021 18:55 Uutiset / Keski-Pohjanmaan Liikunta

Muutoksia Keplin johtoon

Keski-Pohjanmaan Liikunnan aluejohtajana järjestön perustamisesta vuodesta 1997 alkaen toiminut Petri Harsunen jää pois Keplistä siirtyäkseen kokopäiväiseksi yrittäjäksi perustamaansa Urheilupalvelu Urhos -yritykseen. Harsusen uudet tehtävät liittyvät pääosin Kokkolaan helmikuussa perustetun Suomen Urheilukortti Oy:n mobiilin tapahtumakortin kehittämiseen urheiluseurojen uudeksi varainhankintavälineeksi.
- Olen toiminut 32 -vuotta alueellisissa urheilujärjestöissä, ensin SVUL:n Keski-Pohjanmaan piirissä koulutuspäällikkönä, sen jälkeen PLU:n kenttäpäällikkönä ja nyt viimeiset 24 vuotta Keski-Pohjanmaan Liikunnan aluejohtajana. Järjestötyö on ollut haastavaa mutta samalla antoisaa aikaa, jossa omia ideoita on voinut toteuttaa. Nyt oli sopiva aika katsoa eteenpäin ja toteuttaa jo jonkin aikaa haaveissa ollut työelämämuutos.
- Yhteistyö viidentoista alueen välillä on kehittynyt mainiosti yhteisten hankkeiden siivittämänä. Erityisen ylpeä olen elinvoimaisista oman alueemme urheilutapahtumista, joita olen saanut olla yhdessä Keplin hallituksen, toimiston, urheiluseurojen ja alueen kuntien kanssa luomassa. Kalajoen Jukuleiri, Kokkola City Run ja Keski-Pohjanmaan Urheilugaala elävät ja voivat hyvin. Toivottavasti korona saadaan hallintaan ja liikuntatapahtumia ja koulutuksia pystytään jatkossa järjestämään lähes entiseen tapaan, viime viikolla isoisäksi tullut Harsunen toteaa.

Keplin puheenjohtaja Reijo Alakoski harmittelee Harsusen irtisanoutumista, mutta ymmärtää hänen motivaationsa. -Harmilliseen paikkaan tuli Harsusen lähtö, Korona on vaikeuttanut monella tavalla meidänkin toimintaamme. Olemme joutuneet perumaan paljon tapahtumia; viimeksi JukuLeirin Kalajoella. Olemme nyt uuden edessä, käynnistämme lomien jälkeen Aluejohtajan haun avoimella haulla. Väliaikaisena Aluejohtajana toimii Timo Virolainen sanoo Reijo Alakoski.


Lisätietoja:

Reijo Alakoski, Keski-Pohjanmaan Liikunnan puheenjohtaja , 0500 684?939
Petri Harsunen , Tmi Urheilupalvelu Urhos, yrittäjä, 050 3551 455

Keski-Pohjanmaan Liikunta on alueen suurin Liikunta-alan toimija, toimien kolmen maakunnan ja 21 kunnan alueella jolla on 137 jäsenseuraa. Henkilökuntaa yhdistyksellä on 7 ja osa-aikaisia kouluttajia ja ohjaajia vuositasolla noin 70


   
Keski-Pohjanmaan Liikunta
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 Koulutus
 
 Kokous
 
 Tapahtuma
 
 Seminaari
Kategoriat